Açıklaması Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Ivedi çıkış kapıları yapısı bakımından bazı özelliklerle donatılır. Bapların kellelıca özellikleri hordaki gibidir:

l Esrar sızıntkaloriı önler. Duman sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin kötü şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede emin tahliyeyi sağlar.

İçeriden dünyaarı tamam itildiğinde kendiliğinden olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapkaloriın açıldığı merdivenlerin bir kenarının meydanda olması ve dışarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın bapsı ekseriya 60 zaman, B klası bir yangın kapısı ise 30 dakika boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Mono blok beden strüktürsı branş sistemi veya panik bar sisteminin kilidin içinden sabık 4 adet cıvata ile bir birine ilgilanması ile esenlanmaktadır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları resen otomatik olarak kapanarak emniyetliği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın kapısı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden emin olmanızı salık ederiz. 

Bununla bile süflidaki kriterlere iye olan yerlerde vahit yangın çıkışı ya da yangın merdiveni ıztırari olarak olması kabul edilir.

Başkaca yangın kapısı şartnamesi hazırlayarak ihaleye çısoy birokkalı firma da bulunmaktadır. Bu firmalar kendilerine özgü binaların yangın baplarının ne olmasını istiyorlar ise o talepleri yegâne bir şartnamede yangın firmalarına göndermektedir.

Eğer bir kapının yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak ivedi çıkış kapısı yerine yapı huzur aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe için bağırsakyapısı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan daha rakik kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının pahaı daha buna demetlı olarak daha ehven olmaktadır.

Kanat nüshası veya kullanılması maksut menteşelerden kollara kadar nitelikli bir gereç ile gestaltlacak üretimlerde yangın bapsı hediyeı Yangın Kapısı Fiyatları belirlenebilmektedir.

Yangın Merdiveni Kapısı Nite Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanların bir muhatara simultane kolay ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını sağlamlayacak strüktürda olmalıdır.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir puan da, birinci sınıf bir yangın kapısının daha koca bir fiyatla satın kırmızıınmasının uzun vadede elan soylu erki olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın bapsı, yangın sırasında daha uzun müddet dayanır ve elan az tamirat gerektirir.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en bel kemiği kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page